DéDé Musical School

DéDé Musical School

Musical School

Sterren gezocht voor de DéDé Musical school! Wil jij naast dansen ook leren zingen en acteren? Kom dan naar onze musical school!

Je krijgt een keer per week les en leert dan dansen, zingen én acteren. Een keer per jaar mag je schitteren in een grote eindvoorstelling in een echt theater. De musical school is ook voor jongens, dus neem je broertje, klasgenoot of buurjongen ook zeker mee.
Dit jaar mag je niet alleen optreden met de eindvoorstelling, maar ook in het voorjaar tijdens foyeracts. 

Marjolein Teepen 
Alle lessen staan onder supervisie van onze musicalster Marjolein Teepen, zij speelde rollen in Evita, Cats, We Will Rock You, Flashdance en Sweeney Todd. Op 12 januari 2017 heeft ze zelfs een Musical Award gewonnen voor Beste Vrouwelijke Bijrol in de grote musical Sweeney Todd! Met al haar ervaring leert ze jou de kneepjes van het vak, zodat jij misschien wel net zo goed wordt als zij, en later ook in grote musicals kunt shinen! Al onze docentes zijn opgeleid door Marjolein. 


Speel mee!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de DéDé musical school? Kom dan een gratis proefles volgen en kijk of dit bij jou past. Laat je gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om samen met jou een geschikte dag en tijd af te spreken. Meld je aan voor lessen in Veldhoven of Nuenen via het inschrijfformulier en sta in 2018 in de spotlights!

 


Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk dan het lesrooster van jouw vestiging voor meer info over de lessen.

Contactgegevens
  • Hoofdkantoor:
    Blaarthemseweg 6,
    5502 JV Veldhoven
  • (040) 254 4052
Kaart
Facebook
Ontwerp en techniek © 2016-2018 MonTay Media