Grote dromen maken we samen waar!

Schitteren op een groot podium in een prachtig theater, kostuums vol met glitters, gave decors, opgemaakt worden door echte visagisten, op de foto bij de fotograaf en een geweldig applaus na je prestatie “on stage” …… Dat zijn de belangrijkste ervaringen die je op doet als je mee danst in de theatervoorstelling “Once Upon a Dance”! Het is een unieke ervaring, maar ook zeker een belangrijke ervaring voor de rest van je leven! Jij bent de ster van de show en dát gevoel willen wij je mee geven!

Mini’s, kids, tieners en zélfs volwassenen een podium bieden is het leukste en grootste evenement wat wordt georganiseerd vanuit Stichting DéDé Events. ALLES wordt op vrijwillige basis georganiseerd. Er zijn honderden vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Van het maken van de kostuums, tot de oppasmoeders die de kinderen begeleiden, alle hulp tijdens de generale repetities, de vergaderingen die vooraf plaats vinden en de docentes en stagiaires die volop mee werken om een geweldige show neer te zetten!

DéDé Events is een stichting binnen de dansschool DéDé Dance. Vanuit deze stichting worden de grote theatershows georganiseerd. In het voorjaar van 2018 dansen alle 3500 leerlingen mee, in maar liefst 26 shows, verdeeld over 4 grote theaters in zuid Nederland (Schouwburg Venray, Cultuurcentrum Deurne, Theater De Schalm in Veldhoven en Theater Speelhuis in Helmond).

Contactgegevens
  • Hoofdkantoor:
    Blaarthemseweg 6,
    5502 JV Veldhoven
  • (040) 254 4052
Kaart
Facebook
Ontwerp en techniek © 2016-2018 MonTay Media