Docente bij DéDé Dance

Ik ben Cristy, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Eindhoven. Op dit moment volg ik de opleiding sociaal werk op het Summa en dat doe ik met heel veel plezier. Zelf dans ik op de balletschool in Veldhoven en dit doe ik al 12 jaar lang. Toen ik 3 jaar was ben ik begonnen met dansen maar dat was geen succes op het begin... Ik vond vooral de nieuwe danskleding altijd super leuk, dus elke keer als er nieuwe kleding was begon ik weer opnieuw met dansen haha. Uiteindelijk had mijn moeder dit door en mocht ik pas dansen als ik het echt super graag wilde. Vanaf mijn 7e ben ik niet meer gestopt. Ook zit ik sinds dat ik 9 jaar ben in het demoteam en dat doe ik sinds toen al met veel plezier.

DéDé Dance docent Cristy

Wat betekent DéDé Dance voor jou?

DéDé betekent voor mij familie! Ik voel mezelf er altijd thuis en er is altijd veel lol. Ik heb een groot deel van mijn vriendinnen ontmoet bij DéDé en ga er nog steeds met veel plezier heen. Het is een plek waar ik nu ook jongere generaties samen zie komen en nieuwe vriendinnen groepjes zie ontstaan. Ja, DéDé is wel echt een 2e thuis voor mij.

Wat is jouw favoriete moment bij DéDé Dance?

Toen ik 9 jaar oud was mocht ik in de openingsact van de show D-dazzled dansen! Ik vond dit super vet en hier heb ik nog steeds de leukste herinneringen aan! De shows in het algemeen zijn mij altijd bij gebleven, dit is echt zo'n mega vette ervaring dus ik denk dat dat wel echt mijn favoriete moment zijn. Nu vind ik optreden en lesgeven aan mijn eigen leerlingen super leuk. Het is toch geweldig dat zij hetzelfde mee maken als ik meegemaakt heb en ik ze nu zelf kan zien stralen op een podium! Natuurlijk kan ik DéDé Hollé en de logeerlessen niet vergeten. Ik had hier altijd de grootste lol met iedereen en zo kan ik eigenlijk nog wel heel lang doorgaan hahah!!