Danst woensdag ochtend Dreumes les in Veldhoven

Ik ben Lott, 2 jaar oud en ik woon in Oerle. Ik dans iedere woensdagochtend in Zeelst bij DéDé Dance samen met Juf Lisa en Laura Dreumes lessen. Dat vind ik heel erg leuk. Daarnaast ga ik ook graag op pad samen met mijn papa en mama, grote broer Moos en onze hond Ted. Thuis speel ik graag met mijn keukentje en de ijscokar.

Mijn naam is Amber, de mama van Lott en ik ben 30 jaar. Ik woon samen met mijn man Niek en onze kinderen Moos & Lott en hond Ted inmiddels alweer 5 jaar in Oerle. We gaan graag op vakantie of weekendjes weg. Daarnaast genieten we ook van de kleine dingen zoals een wandelingetje door het bos.

Waarom hebben jullie voor DéDé Dance gekozen?

DéDé Dance is natuurlijk de bekendste dansschool van de regio. Toen we merkte dat Lott graag danst, was het voor ons meteen duidelijk dat ze naar DéDé Dance zou gaan.

Wat is jouw favoriete moment bij DéDé Dance?

Tot op heden hebben we nog geen kijkles gehad bij DéDé Dance, dus over de les kunnen we nog niet echt oordelen. Maar het feit dat Lott altijd met plezier naar DéDé Dance toe gaat en enthousiast uit de les komt, is voor ons het allerbelangrijkste!